Kuorma-auto

C - opetus

1535 €
 • 12 tuntia teoriaopetusta
 • 10 tuntia ajo-opetusta

C1 - opetus

550 €
 • 2 tuntia teoria opetusta
 • 3 tuntia ajo-opetusta

C1E - korotus CE-korttiin

3934 €
 • 12 h teoria opetusta
 • 27 h ajo-opetusta

C1E - opetus

715 €
 • 3 tuntia teoria opetusta
 • 3 tuntia ajo-opetusta

CE - opetus

4360 €
 • 15 h teoria opetusta
 • 30 h ajo-opetusta

CE - opetus täydennysmäärillä

1750 €
 • 5 h teoria opetusta
 • 10 h ajo-opetusta

C - opetus

C-korttiluokkaan kuuluvat kuorma-autot ja muut ajoneuvot, joiden kokonaismassa on yli 3 500kg ja joissa on kuljettajan lisäksi tilaa enintään kahdeksalle henkilölle, sekä ajoneuvoyhdistelmät, joiden vetoauto kuuluu tähän luokkaan ja joissa hinattavan ajoneuvon kokonaismassa on enintään 750 kg. Liikennetraktorit hinattavine laitteineen kuuluvat C-luokkaan.

Kurssille osallistuminen edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia ja tutkintoon mennessä 21 vuoden ikää.

C-luokan teoriaopetus virtuaaliluokassa tietokoneella tai mobiililaitteella. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin lisäohjeineen (viimeistään seuraavana arkipäivänä). Voit valita itsellesi sopivimmat teoriatuntien ajankohdat sähköpostivahvistuksen ohjeilla.

C1 - opetus​

C1-luokkaan kuuluvat kuorma-autot ja muut ajoneuvot, joiden kokonaismassa on yli 3500 kg, mutta enintään 7500 kg ja joissa on kuljettajan lisäksi tilaa enintään kahdeksalle henkilölle, sekä ajoneuvoyhdistelmät, joiden vetoauto kuuluu tähän luokkaan ja joissa hinattavan ajoneuvon kokonaismassa on enintään 750 kg.

Kurssille osallistuminen edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia ja 18 vuoden ikää.

C1-luokan teoriaopetus toteutetaan verkkoteorioina joustavalla aikataululla. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin lisäohjeineen sähköpostiisi (viimeistään seuraavana arkipäivänä). Pääset suorittamaan teoriatunnit itsenäisesti sähköpostivahvistuksen ohjeilla.

C1E - opetus

C1E-luokan ajokortilla saa kuljettaa yhdistelmää jossa:

1.    Vetoauton kokonaismassa enintään 7500 kg 
2.    Yhdistelmän kokonaismassa enintään 12000 kg

Perävaunun kokonaismassa ei ylitä vetoauton omamassaa.

Kurssille osallistumiseen edellytetään voimassa olevaa C1- tai C-korttia ja II-vaihe (jatko-opetus, syventävä vaihe) suoritettuna.

C1E-luokan teoriaopetus toteutetaan verkkoteorioina joustavalla aikataululla. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin lisäohjeineen sähköpostiisi (viimeistään seuraavana arkipäivänä). Pääset suorittamaan teoriatunnit itsenäisesti sähköpostivahvistuksen ohjeilla.

CE - opetus

Kurssille osallistumiseen edellytetään voimassa olevaa C-ajokorttia ja jatko-opetus (syventävä vaihe, II-vaihe) suoritettuna.

Kirjoita lisätieto-kohtaan, mikäli sinulla on voimassa oleva ammattipätevyys. Mikäli olet suorittanut ammattipätevyyden perustason ammattipätevyyskoulutuksen tai -kokeen kautta, ilmoita myös koulutuksen laajuus (140h tai 280h) ja suorituspäivämäärä. Mahdollinen ammattipätevyyden suorittamistapa ja -aika määrittävät CE-korttiin tarvittavat opetusmäärät.

CE-luokan teoriaopetus virtuaaliluokassa tietokoneella tai mobiililaitteella. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin lisäohjeineen (viimeistään seuraavana arkipäivänä). Voit valita itsellesi sopivimmat teoriatuntien ajankohdat sähköpostivahvistuksen ohjeilla.